Deprem sonra korkutan iddia! 11 katlı binanın alt katları çöktü, 20 kişi mahsur kaldı

Deprem sonra korkutan iddia! 11 katlı binanın alt katları çöktü, 20 kişi mahsur kaldı

İzmir'de meydana gelen depremde Bayraklı'da bulunan 11 katlı bir binanın alttaki 3 katının çöktüğü ve 20 kişinin mahsur kaldığı iddia edildi.

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, Bayraklı’daki 11 katlı binanın ilk 3 katı çöktü.  Binanın alt katında bulunan tekel bayisinin çalışanları kendilerini dışarı atıp, canlarını kurtardı. Fakat yanındaki zincir market şubesinde çalışanların ve bazı müşterilerinin mahsur kaldığı iddia edildi.   

deprem-bina.jpg

20 KİŞİNİN MAHSUR KALDIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Markette 20 kişinin mahsur kaldığı ifade edilirken, ihbar üzerine bölgeye AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, binada arama kurtarma çalışması başlattı.

7 KİŞİ KURTARILDI

Binada ekiplerin yaptığı çalışmayla 7 kişi kurtarıldı. AFAD ekipleri, arama köpekleri AKS110, belediye ve orman ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarda, özel eğitimli arama köpeği de kullanılıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN