Bakan'ın deprem enkazında PR görüntüleri tepki çekti

Bakan'ın deprem enkazında PR görüntüleri tepki çekti

İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası kente giden Bakan Pakdemirli'nin Bayraklı'da çöken bir binanın enkazının üstüne çıkarak, mahsur kalan bir vatandaşla telefonla konuşması ve danışmanı tarafından görüntülenmesi tepki çekti.

İzmir’de onlarca binanın yıkıldığı 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Yaşanan felaketin ardından bölgeye incelemelerde bulunak üzere giden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bayraklı’da çöken bir binanın enkazının üstüne çıkarak, kurtarılmayı bekleyen bir vatandaşla telefonla konuştu. Bakan Pakdemirli’nin danışmanı tarafından videoya çekilmesi ve enkazın üzerine çıkması sosyal medyada tepkilere neden oldu.   

Bakan'ın telefonda görüştüğü 8 katlı binanın enkazında kalan Buse adlı kadın, 9,5 saat sonra enkazdan çıkarıldı. Buse, yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

 

Pakdemirli’nin, onlarca kişinin hayatta kalma mücadelesi verdiği enkazın üstüne çıkarak telefonla konuşması büyük tepkiye yol açtı. Sosyal medyada binlerce kişi Pakdemirli’yi şov yapmakla suçladı. 

Bekir Pakdemirli, depremden kısa bir süre sonra da helikopterden İzmir’i incelerken çekilmiş videosunu sosyal medyadan paylaşmıştı.

bakan-2-001.jpg

BUSE'DEN İYİ HABER 

Olaydan kısa süre sonra Buse'den iyi haber geldi ve genç kızın enkaz altından çıkarıldığı bilgisi geldi. Buse ile ilgili güzel haberi Adalet Bakanı Abdülhamit Gül verdi. Gül, yaptığı açıklamada, "Şu anda Buse kızımız çıkartılıyor. İnşallah tüm vatandaşlarımız çıkarılır" dedi.

Enkaz altında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yle konuşan ve "Siz köpekleri salın, ben kedi sesi çıkarayım" diyen Buse'nin köpeği gördüğünü söylediği anlar kameraya yansıdı. 

 

bkan4.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN