İzmir depremi: İstanbul erkek lisesi öğrencisi anne ve kardeşiyle can verdi

İzmir depremi: İstanbul erkek lisesi öğrencisi anne ve kardeşiyle can verdi

İzmir’de meydana gelen depremde İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Yüksel’in oğlu 17 yaşındaki Ege Ilgaz, kardeşi Dila ve annesi Burcu Ilgaz’la birlikte göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

KARAR.COM

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 12 kişi hayatını kaybetti, 522 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel'in oğlu İstanbul Erkek Lisesi 10. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ege Ilgaz'ın da bulunduğu öğrenildi. Ege'nin annesi Burcu ve kardeşi Dila ile birlikte göçük altında kaldığı öğrenildi. 

İSTANBUL ERKEK LİSESİ MÜDÜRÜ ACI HABERİ DUYURDU 

Acı haberi Twitter'dan paylaşan İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal, "Sevgili dostlar İzmir'de enkaz altında kalan öğrencimiz Ege Ilgaz'ımızı, kardeşini ve annesini maalesef kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin. Babasına sabırlar diliyorum. 3 kişiyi kaybetmek çok zor. Rabbim ona güç kuvvet versin. İEL camiasının başı sağ olsun" dedi. Güldal Ege'nin Bilim Sanat Bölümü 10'uncu sınıfta olduğunu ve başarılı bir öğrenci olduğunu dile getirdi. 

 

DAVUTOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da yaşamını yitiren Ege Ilgaz için bir mesaj paylaştı. İstanbul Erkek Lisesi mezunu olması sebebiyle Ege Ilgaz ile okuldaş olduklarını vurgulayan Davutoğlu, “Depremde benim de mezunu olduğum İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi okuldaşım Ege Ilgaz'ın annesi ve kardeşiyle birlikte vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Ailesine, sevenlerine ve İstanbul Erkek Lisesi camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN