Enkazda can pazarı: Dayan Güray geliyoruz

Enkazda can pazarı: Dayan Güray geliyoruz

İzmir'de 12 kişinin hayatını kaybettiği yüzlerce kişinin yaralandığı depremde kurtarma çalışmaları zamana karşı yürütülürken güzel haberler de geliyor. Bir itfaiyecinin Güray adlı çocukla konuşması kameraya böyle yansıdı.

İzmir'deki depremde arama kurtarma çalışmalarında çalışan bir itfaiyeci ile enkaz altında kalan bir çocuğun konuşmaları kameralara yansıdı.

İtfaiyecinin, çocuğa "Matkap seslerini duyuyorsun zaten, senin için çalışıyoruz bütün ekip. Çıkaracağız. Seni alacağız, merak etme tamam mı?" dediği duyuldu. 

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin telefonla konuştuğu enkaz altındaki Buse'den de iyi haber geldi. "Siz köpekleri salın, ben kedi sesi çıkarayım" diyen Buse'nin yerini ekipler belirledi. Buse'nin köpeği gördüğünü söylediği anlar kameraya yansıdı. Buse enkazdan sağ çıkarıldı. Buse'nin köpeği gördüğü anlar ise kameralara yansıdı...

Öte yandan Bağımsız Maden İş Sendikası, Somalı madencilerin İzmir'deki arama kurtarma çalışmalarına yardım etmeye gittiğini duyurdu. Sendikanın açıklamasında "El birliğiyle bu zor günleri birlikte aşacağız. İzmir İtfaiyesi ile koordineli bir biçimde arama kurtarma çalışmalarına katılan Somalı madenci ekibimiz enkaz altındakilerine ulaşmaya çalışıyor" denildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN