Biden'ın kızı Ashley'den Trump'ın kızı Ivanka'ya gönderme

Biden'ın kızı Ashley'den Trump'ın kızı Ivanka'ya gönderme

Son günlerde ABD'nin iki önemli siyasi figürü olan Biden ve Trump'ın kızları da gündeme ayak uyduruyor. Biden'ın kızı Ashley, Trump'ın kızı Ivanka'ya gönderme yaparak, "Beyaz Saray'da danışman olarak görev almayacağını" açıkladı.

ABD'de gündem seçilmiş başkan Joe Biden ile ikinci kez azledilen Donald Trump arasında kızışırken, bu gündeme Biden ve Trump'ın kızları da dahil oldu.

Sözcü'nün aktardığına göre, Biden'ın kızı Ashley Biden, Jenna Bush Hager ile yaptığı röportajda, Trump'ın kızı Ivanka Trump'ı kastederek Beyaz Saray'da danışman olarak görev almayacağını açıkladı.

"BAZI KONULARA FAKRINDALIK GETİRMEYİ UMUYORUM"

Ashley, babasının aileye ne kadar değer verdiğini, ağabeyi Beau’nun ölümünü ve yıllar boyunca ailenin sıkı bağlarını nasıl koruduklarını anlattı. Kendi platformunu sosyal adalet ve toplum gelişimi için kullanacağını belirten Ashley Biden, “Bazı konulara, gerçekten önemli konulara farkındalık getirmeyi umuyorum” dedi.

"AMERİKA İÇİN ÇOK ŞEY YAPACAK"

Ashley Biden sosyal hizmet alanında yüksek lisans derecesine sahip ve kariyerini bir sosyal adalet aktivisti, gençlik danışmanı ve yetersiz hizmet alan toplulukları hedefleyen program kurucusu olarak geçirdi.

Babasi ile çok gurur duyduğunu belirten Ashley Biden, “O, Amerika için çok şey yapacak buna inanıyorum” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN