Bir eczacı daha koronavirüsten hayatını kaybetti

Bir eczacı daha koronavirüsten hayatını kaybetti

İstanbul'da görev yapan Eczacı Erhan Yüksel, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yüksel'in vefatıyla birlikte 1 hafta içerisinde koronavirüsten yaşamını yitiren eczacı sayısı 5'e yükseldi.

Türk Tabipler Birliği (TTB), Esenyurt'ta görev yapan ve İstanbul Eczacı Odası Onur Kurulu eski üyelerinden olan Eczacı Erhan Yüksel'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. 

TTB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Eczacı Odası Onur Kurulu eski üyelerinden Eczacı Erhan Yüksel'i Covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz."

 

 

1 HAFTA İÇİNDE 5 ECZACI ÖLDÜ

Öte yandan son 1 hafta içerisinde 5 eczacı Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Ali Balkan (İstanbul), Bekir Mutlu (Sivas), Hasan Özışık (Denizli), Abdulaziz Umuç (Şanlıurfa) ve Erhan Yüksel (İstanbul), 1 hafta içinde yaşamını yitiren ezcacılar olarak kayıtlara geçti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN