Bir haftada 20 sağlık çalışanı hayatını kaybetti

Bir haftada 20 sağlık çalışanı hayatını kaybetti

Koronavirüs salgınında tablo gittikçe artıyor. Türk Tabipleri Birliği, son bir haftada Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle 20 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini açıkladı

Küresel salgın koronavirüs giderek ağır sonuçlar doğurmaya devam ediyor. Türkiye ve dünya genelinde binlerce insan koronadan dolayı yaşamını yitiriyor. Hastanelerin dolup taştığı bir dönemde Türk Tabipleri Birliği acı gerçeği açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 hafta içinde 20 sağlık çalışanı vefat etti.

Türk Tabipleri Birliği'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Şeffaflıktan, aklın ve bilimin kılavuzluğundan uzak politikalar nedeniyle her geçen gün, her geçen dakika ölüyoruz. 1 haftada 20 sağlık çalışanını Covid-19 nedeniyle yitirdik..." ifadesi kullanıldı.

add.jpg

SALGINDA SON DURUM NE?

Her gün ağır vakaların yaşandığı Türkiye'de son açıklanan 29 Kasım rakamlara göre, 29 bin 281 kişiye koronavirüs teşhisi konurken, 185 kişi hayatını kaybetti.

saglikbakanli29-kasim-koronatablosu.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN