Koronaya yakalanan kadının bebeği antikorla doğdu

Koronaya yakalanan kadının bebeği antikorla doğdu

Singapur'da hamileyken koronavirüse yakalanan kadının bebeği, antikorla dünyaya geldi. Kadının kanında ise hiç antikor kalmadığı görüldü.

Singapur'da hamileyken koronavirüse yakalanan bir kadının bebeği kanında antikorla dünyaya geldi.

Strait Times'ın haberine göre, martta Kovid-19'a yakalanan Celine Ng-Chan, 7 Kasım'da doğum yaptı.

Doktorlar, Aldrin adı verilen erkek bebekte Kovid-19 antikorlarına rastlarken, annede artık antikor kalmadığı görüldü.

Kovid-19'a yakalandığında orta ağırlıkta semptomlarla iki buçuk hafta hastanede tedavi olan 31 yaşındaki anne Ng-Chan, "Doktorum Kovid-19 antikorlarımı gebeliğim sırasında oğluma geçirdiğimi düşünüyor" dedi.

TÜRKİYE KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM

Sağlık Bakanlığı verilerine göre pazar günü salgında 185 kişi hayatını kaybetti. Günlük ölüm sayısı salgın başından bu yana en yüksek seviyeye çıkarken, salgının ilk zirveyi yaptığı Nisan ayındaki seviyenin yüzde 45 üzerini görmüş oldu. Vaka sayısı Cumartesi günü 30 bin 103'e yükselerek salgın başından bu yana en yüksek seviyeye çıktıktan sonra dün 29 bin 281 olarak gerçekleşti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN