Boğaziçili öğrencilerden Erdoğan'a cevap: Bizler terörist değiliz, sizlerin çocuklarıyız

Boğaziçi Üniversitesi'ne 'kayyum rektör' olarak Melih Bulu'nun atanmasına tepkiler sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Siz terörist misiniz yoksa öğrenci misiniz' sözlerine cevap yine Boğaziçililerden geldi: Bizler terörist değiliz, sizlerin çocuklarıyız. Bunu unutmayın.

Boğaziçi Üniversitesi'ne 'kayyum rektör' olarak Melih Bulu'nun atanmasına tepkiler sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Siz terörist misiniz yoksa öğrenci misiniz' sözlerine cevap yine Boğaziçililerden geldi. 

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi, Erdoğan'ın rektörü protesto eden öğrencilere yönelik suçlamalarına tek tek cevap verdi.

Boğaziçili öğrenci, Erdoğan'a cevap verdiği videoyu 'Halkımızın olayları doğru olarak öğrenmesi için bir video hazırladım' notuyla paylaştı.

"EVET TALEBEYİM, BİZLERİ RAHAT BIRAKIRSANIZ..."

Erdoğan'ın "Siz öğrenci misiniz?" sorusuna karşılık Boğaziçi Üniversitesi öğrenci kimlik kartını gösteren Boğaziçili genç "Evet talebeyim, bizleri ve hocalarımız rahat bırakırsanız, hocalarımızdan ilim talep edebiliriz" cevabını verdi.

Yine Erdoğan'ın "Siz öğrenci misiniz yoksa rektörün odasını basmaya kalkışan, orayı işgale kalkışan terörist misiniz?" sözlerini öğrencilerin protestolarını yansıtan bir video ile cevapladı. 

Videonun sonunda ise "Bizler terörist değiliz, sizlerin çocuklarıyız. Bunu unutmayın" sözleri yer aldı. 

ERDOĞAN'DAN SERT SÖZLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 gün önce partililerine yaptığı konuşma sırasında Boğaziçi protestolarını sert bir dille eleştirmiş, öğrencilere yönelik ağır ithamlarda bulunmuştu:

Erdoğan şunları kaydetmişti: "Bunların başında CHP vardır. CHP, 7/24 açık bir yalan partisine, başındaki zat da 7/24 yalan söyleyen bir adamcağıza dönüşmüştür. Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili açıklamalarına baktığınızda terör örgütü temsilcisi olanları bu ülkenin evlatları kendisinin de arkadaşları olarak tanımlıyor. Terör örgütü üyesi olan bu gençleri milli ve manevi değerlere sahip gençler olarak kabul etmiyoruz.

Siz öğrenci misiniz? Yoksa rektörün odasını basmaya çalışan, işgale kalkışan terörist misiniz? Bu ülke, teröristlerin hakim olduğu ülke olmayacak, buna asla izin vermeyeceğiz. Bay Kemal sen terörist arkadaşlarınla yola devam edeceksen buyur devam et ama biz teröristlerle beraber olmadık olmayacağız."

 

İlgili Haberler
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir