Boğaziçi'ne Bilkent öğrencilerinden destek: Aşağı bakmayacağız

Boğaziçi'ne Bilkent öğrencilerinden destek: Aşağı bakmayacağız

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin başlatmış olduğu protestolara Bilkent Üniversitesi öğrencilerinden destek geldi. 4 Şubat'ta ODTÜ öğrencileri ve öğretim görevlileri de Boğaziçi öğrencileri ile gururu duyuyoruz diyerek destek açıklaması yapmıştı.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine ve akademisyenlerine bir destekte Bilkent Üniversitesi öğrencilerinden geldi. Bilkent Üniversitesi öğrencileri yaptıkları açıklamada "Üniversitelerimizi Savunacağız" dedi. Boğaziçi öğrencilerine daha önce de ODTÜ öğrencileri ve akademisyenleri destek olmuştu. 

bilkentbogazici.jpg

BİLKENT'TEN BOĞAZİÇİNE DESTEK AÇIKLAMASI

Bilkent Üniversitesi öğrencileri, "Aşağı Bakmayacağız" ve "Üniversitelerimizi Savunacağız" diyerek, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek verdi.

Bilkent Üniversitesi öğrencileri de bugün kampüslerinde toplanarak, "Aşağı Bakmayacağız Baş Eğmeyeceğiz" ve "Üniversitelerimizi Savunacağız" yazılı pankart ve "Üniversiteler tek adama biat etmeyecek", "Kayyumlar gidecek biz kalacağız" yazılı dövizlerle yaptıkları eylem ile Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek verdiler.

 

ODTÜ'LÜLER'DEN GURURU DUYUYORUZ AÇIKLAMASI

ODTÜ'de görevli öğretim elemanları ve öğrencileri yaptıkları açıklamada Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek verdiklerini belirtip "Yaşadığımız sorun sadece Boğaziçi Üniversitesi’nin değil, tüm Türkiye üniversitelerinin ve olası olumsuz sonuçları açısından Türkiye’nin sorunudur" dedi. 

ODTÜ öğrencileri ve öğretim görevlileri üniversitelerine atanan AK Parti'li rektör Melih Bulu’yu protesto eden Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek vermek için bir araya geldi. “Kayyum rektör istemiyoruz” diyen ODTÜ’lüler Boğaziçi protestoları sırasında gözaltına alınan öğrencilerin özgür bırakılmasını talep etti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN