Borussia Dortmund 2-3 Bayern Münih | Maçın özeti ve golleri

Borussia Dortmund 2-3 Bayern Münih | Maçın özeti ve golleri

Almanya Bundesliga'nın 7. haftasında aynı puana sahip olduğu Borussia Dortmund'u 3-2 mağlup eden Bayern Münih, rakibiyle arasındaki puan farkını 3'e çıkardı. Bavyera ekibinin teknik patronu Hansi Flick, 50 maçta 46 galibiyet elde ederek tarihe geçti.

'Der Klassiker'de kazanan Bayern Münih oldu! Dev maçta ligdeki en yakın rakibi Borussia Dortmund'u deplasmanda 3-2 yenmeyi başaran Bayern Münih, 3 puanı cebine koyup liderliğini sürdürdü. Borussia Dortmund ise 15 puanda kaldı ve üçüncü sıraya geriledi.

BORUSSIA DORTMUND BAYERN MÜNİH MAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİ

Gol makinesi Robert Lewandowski'nin bir gol attığı Bayern Münih takımından diğer golleri Leroy Sane ve David Alaba kaydetti. Dortmund'un golcüsü Erling Haaland yine Bayern filelerini havalandırdı ancak puan almaya yetmedi. Robert Lewandowski bu sezon 6 lig maçında 11 gole ulaştı.

KIRMIZI-BEYAZLILARDA KIMMICH ŞOKU

Bayern Münih deplasmanda Borussia Dortmund'u yenerken takımın en önemli oyuncularından Joshua Kimmich ciddi şekilde sakatlandı. Maçın 36. dakikasında oyundan sağlık ekibinin desteği ile çıkan oyuncunun uzun süre sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN