Bugün (15 Temmuz) kargolar açık mı? Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo duyuruları

Bugün (15 Temmuz) kargolar açık mı? Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo duyuruları

"Bugün kargolar açık mı?" 15 Temmuz günü kargoların hizmet verip vermediğini merak edenlerin cevabını sorulardan biri.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kargo şirketleri hizmet veremeyeceklerini duyurdu. PTT Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo ve Yurtiçi Kargo'nun 15 Temmuz duyuruları ve tüm detaylar...

"Bugün (15 Temmuz Pazartesi günü) kargolar açık mı?" sorusu sıkça araştırılan konulardan biri oldu. Kargo şirketleri konu ile ilgili duyuru yayınladı.

MNH Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo ve Yurtiçi Kargo resmi sayfaları üzerinden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün resmi tatil olması nedeniyle bugün hizmet veremeyeceklerini duyurdu.

Kargo şirketlerinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

MNG KARGO

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm şubelerimiz ve çağrı merkezimiz kapalı olup hizmet vermeyecektir. 16 Temmuz 2019 Salı günü itibariyle tüm birimlerimizde işleyişimiz devam edecektir. Cumhuriyetimizin temel değeri demokrasimize sahip çıkıyor, geleceğe birlik ve beraberlik içinde yürüyoruz."

ARAS KARGO

"Değerli Müşterilerimiz, 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla operasyonel işleyişimize ara vereceğiz. 16 Temmuz 2019 Salı günü, 09.00 itibari ile mesaimize devam edeceğiz."

SÜRAT KARGO

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, resmi tatil olması nedeniyle (15 Temmuz 2019 Pazartesi) şubelerimiz hizmet vermeyecektir. 16 Temmuz 2019 Salı gününden itibaren kargo alım ve teslim hizmetimiz kaldığı yerden devam edecektir."

YURTİÇİ KARGO

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü, tüm Yurtiçi Kargo şube ve acenteleri kapalı olup herhangi bir alım-teslim hizmeti sunulmayacaktır."

PTT KARGO

PTT Kargo PTT devlet kurumu olduğu için 15 Temmuz 2019 tarihinde kapalı olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN