Bugün eczane açık mı? Bugün kargolar açık mı? 29 Ekim eczane, noter ve kargolar açık olacak mı?

Bugün eczane açık mı? Bugün kargolar açık mı? 29 Ekim eczane, noter ve kargolar açık olacak mı?

Bugün eczaneler açık mı? sorusu sıklıkla araştırılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Pazartesi yarım gün ve Salı tam gün resmi tatil... Bu nedenle binlerce kişi 29 Ekim'de noter ya da banka şubeleri açık mı? gibi soruların yanıtını araştırıyor. 28 Ekim'de eczaneler yarım gün açıktı ve bugün (29 Ekim) nöbetçi eczaneler açık olacak. Detaylar haberimizde...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bugün resmi kurumlar kapalı olacak. Sıklıkla araştırılan eczaneler açık mı? Karholar çalışıyor mu? Noterler açık mı? gibi soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

BUGÜN ECZANELER AÇIK MI? (29 EKİM)

Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00 itibari ile başlar ve 29 Ekim günü devam eder. Bu nedenle İstanbul ve Yalova illerindeki tüm eczaneler dün saat 13.00'a kadar açıktı. Bugün eczaneler kapalı olacak. Sadece nöbetçi eczaneler hizmet verecek ve diğer eczaneler kapalı olacak.

 

29 EKİM SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI, KAPALI MI?

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 29 Ekim'de yine hastanelerin poliklinikleri de kapalı olacak. Ancak hiçbir resmi tatil gününde veya milli bayram gününde hastanelerin acil servisleri kapalı olmaz.

DEVLET DAİRELERİ, NOTER VE BANKA ŞUBELERİ KAPALI OLACAK

29 Ekim'de tüm devlet daireleri yani kamu daireleri aksi bir durum belirtilmedikçe resmi tatil dolayısı ile kapalıdır. Ayrıca bankaların şubeleri ve genel müdürlükleri resmi tatil nedeniyle kapalı olacaktır. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi tatil sebebi ile noterler de kapalı olacaklardır. 

HASTANELER AÇIK MI?

29 Ekim'de hastanelerin poliklinikleri kapalı olacak. Konuyla alakalı detaylı bilgi almak için hastanelerin santraline ulaşabilirsiniz. 29 Ekim Salı günü hastanelerin acil servisi açıktır.

NÖBETÇİ ECZANELER İÇİN TIKLAYIN

BANKALAR, PTT, ECZANE VE POSTANELER AÇIK MI?

29 Ekim’de, kamu kuruluşları, PTT’ler, bankalar, okullar, sağlık ocakları ve devlet daireleri resmi tatil dolayısıyla kapalı olacak. Kargo şirketlerinin açık olup olmayacağını, ilgili şubeleri arayarak öğrenebilirsiniz. 29 Ekim tarihinde nöbetçi eczaneler ve hastanelerin acil servisleri hizmet verecek.

PTT’LER BUGÜN ÇALIŞIYOR MU?

PTT’ler de diğer resmi kurumlar gibi bugün hizmet vermeyecek. Dolayısıyla 29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramı’nda PTT’lerde işlem yapılamayacak.

KARGOLAR BUGÜN AÇIK MI?

1,5 günlük Cumhuriyet Bayramı tatilinde kargolar 28 Ekim’de çalışma saatlerini kendileri belirlediler. Bazı kargolar tam gün, bazıları ise yarım gün hizmet verirken kargoların bir bölümü ise 28 Ekim’de de kapalı olmayı tercih etti. 29 Ekim’in resmi tatil olması nedeniyle bugün tüm kargo şirketleri kapalı olacak.

NOTERLER BUGÜN AÇIK MI?

Noterler de bankalarla bağlantılı resmi kurumlar arasında yer aldıkları için resmi tatillerde hizmet vermiyor. Dolayısıyla bugün noterlerde herhangi bir hizmet verilmeyecek. Ayrıca nöbetçi noter uygulaması da olmayacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN