Burak Yılmaz şov yaptı, Lille kazandı

Burak Yılmaz şov yaptı, Lille kazandı

Lille’nin Sparta Prag’a karşı 1-0 geride olduğu karşılaşmanın 77. dakikasında maça dahil olan Burak Yılmaz, attığı 2 gol ile Fransız ekibine galibiyet getirdi.

A Milli Oyuncu Burak Yılmaz’ın da forma giydiği Fransız Kulübü Lille, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5’inci maçında evinde Sparta Prag’ı ağırladı.

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın ilk 11 başladığı maçta Lille, 10 kişi kalan rakibine karşı 71’inci dakikada 1-0 geriye düştü. Fransız ekibini, 77’nci dakikada Yusuf'un yerine oyuna giren Burak Yılmaz kurtardı. Milli oyuncu, 80 ve 84’üncü dakikada attığı gollerle takımına galibiyeti getirdi.

TÜRKLERLE ZİRVEYİ ZORLUYOR

Milli futbolcunun, Fransız ekibine transfer olduğu günden bu yana yaptığı skor katkısı dikkat çekiyor.

Kulübün resmi internet sitesinden paylaşılan bilgilerde, "Burak Yılmaz, Ligue 1'deki son 7 maçta 8 gole katkı verdi (6 gol, 2 asist). Türk golcü, 2006-2007 sezonundan bu yana Lille'in 7 maç üst üste gole katkı sağlayan ilk oyuncusu oldu" ifadeleri kullanıldı.

Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in de formda olduğu Fransız ekibi Lille, Türk oyuncularıyla bu sezon zirveyi zorluyor. Takım, Ligue 1'de olduğu kadar Avrupa Ligi'nde de adından söz ettiriyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN