Lille'de Burak ile Yusuf rüzgarı

Lille'de Burak ile Yusuf rüzgarı

Fransa Lig 1'in 13. haftasında Lille, Monaco'yu 2-1'lik skorla mağlup ederken Yusuf Yazıcı galibiyeti getiren hamlesi ile bu sezon 10. golüne imza attı.

Fransa Lig 1'in 13. haftasında Lille, Monaco'yu 2-1'lik skorla mağlup etti. Lille'in 2. golünde asisti Burak Yılmaz yaparken, gol Yusuf Yazıcı'dan geldi. Lille'in ilk golünü ise Jonathan David kaydetti. 

BURAK YILMAZ VE YUSUF YAZICI TAKIMI SIRTLIYOR  

Fransa Ligi'nde lider Paris Saint-Germain'in 2 puan gerisinde takibini sürdüren Lille'i Türk yıldızları taşımaya devam ediyor. Ligde 4'üncü golünü kaydeden Yusuf Yazıcı bu sezon toplamda 10. golünü kaydederken, 2 de asist yaptı.  

Takımın golcüsü Burak Yılmaz ise bu sezon ligde 4'üncü asistini yapmayı başardı. Ligde 6, toplamda ise 8 golü bulunan Yılmaz, 4 de asist yaparak takımının önemli bir hücum silahı olduğunu gösterdi.   

yusuf-yazicii.jpg

YUSUF YAZICI KİMDİR? 

Yusuf Yazıcı 29 Ocak 1997 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzonspor alt yapısında futbol hayatına başlayan Yusuf Yazıcı, sırasıyla Trabzonspor U16, U17, 19, 21 takımlarında forma giydi. 8 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk kez bordo mavi formayla golle tanışan Yusuf Yazıcı o gün 11. ve 57. dakikalarda attığı golle Trabzonspor formasıyla ilk gollerini kaydetti.

Özellikle Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesinden sonra oldukça forma şansı bulan Yusuf Yazıcı, dünyada kendi yaş grubunun en iyi futbolcuları arasında yer alıyor. Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek Yusuf Yazıcı'nın kariyeri açısından nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN