Burdur Belediye Başkanı koronaya yakalandı

Burdur Belediye Başkanı koronaya yakalandı

Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Daha önce eşi ve annesinin de testi pozitif çıkan Ercengiz kendini izole etti.

Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz koronavirüse yakalandı. Daha önce eşi ve annesi de virüse yakalanan Ercengiz, kendisini karantinaya aldı.

Başkan Ercengiz dün rahatsızlanınca Burdur Devlet Hastanesi'ne giderek test yaptırdı. Ercengiz'in test sonucu pozitif çıktı. Ercengiz'in tedavisi evinde devam edecek.

"VATANDAŞLARIMIZDAN HASSASİYET GÖSTERMELERİNİ RİCA EDİYORUZ"

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, "Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz'in son yapılan Covid-19 test sonucu pozitif çıkmıştır. Şu anda genel sağlık durumu iyi olup evinde ilaç tedavisine başlanılmıştır. Başkanımıza geçmiş olsun diyor en yakın sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Bu süreci maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek hep birlikte atlatacağız. Tüm hastalarımıza tekrar acil şifalar diliyor, vatandaşlarımızdan salgının yayılma riskini düşürecek kurallara hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN