Tuvana Türkay: Korona ciğerimde hasar bıraktı

Tuvana Türkay: Korona ciğerimde hasar bıraktı

Oyuncu Tuvana Türkay, koronavirüsün ciğerinde hasar bıraktığını ifade ederek, “Bunun kısa sürede geçeceğine inanmıyorum” dedi.

Koronavirüse yakalanan ve hastalığı yenen oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Karantina sürecinin çok zor geçtiğini dile getiren oyuncu, “Bu hasarın da kısa sürede geçeceğine inanmıyorum” dedi.  

Türkay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Kendimi her şeyden sakınıp, çok dikkat ederken evimde virüse yakalandım. Hastalık sürecini çok ağır geçirdim. Şu anda testim negatif ama hastalığın ciğerimde yarattığı hasar ve tahribat nedeniyle evimden çıkmıyorum. Bu hasarın da kısa sürede geçeceğine inanmıyorum.” 

“NEGATİFE DÖNDÜ” 

Hastalığı atlattıktan sonra test sonucunun negatife döndüğünü açıklayan oyuncu, "Herkese merhaba. Kovid-19'u atlattım. 16 gündür evdeyim ve yapılan testler sonucu artık negatif olduğum belli oldu. İmmun plazma tedavisi için kan bağışında bulunmak isterim. Kan grubu A RH (+). İhtiyacı olanlar mesaj atabilirler. Sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.  

YURT DIŞINDA YAKALANDI 

Yurt dışı tatilinin ardından İstanbul’a dönen Tuvana Türkay, iş nedeniyle bulunduğu kalabalık ortamdan ayrıldıktan sonra ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvurmuştu. Korona test sonucu pozitif çıkan Türkay, 16 günlük karantina sürecine girmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN