Bülent Uygun, koronavirüse yakalandı

Bülent Uygun, koronavirüse yakalandı

Teknik direktör Bülent Uygun, koronavirüs (corona virüs) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Koronavirüse yaklandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Bülent Uygun, "Dostlardan dua bekler, dua ederim" ifadesini kullandı.

Uygun paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Kaderimi ben seçmedim. Rabbim ikram etti, elhamdülillahi rabbil alemin. Şu an itibarıyla Kovid-19 virüsü ile ben de tanışmış oldum. 'İyiyim' desem yalan olur, 'kötüyüm' desem inancıma dokunur. Ondan ki ne yaşarsam yaşayayım şükrediyorum. Dostlardan dua bekler, dua ederim. Allah (c.c) tüm ülkemdeki hastalara şifa versin, sağlık versin, koruyup kollasın."

BÜLENT UYGUN KİMDİR? 

1971 yılının Ağustos ayında Sakarya, Adapazarı’nda dünyaya gelen Bülent Uygun aslan burcu, boyu ise 1.78 cm’dir. Türk futbol tarihinin futbolculuk döneminde tarihe damgasını vuran isimlerden birisidir. Uzun yıllarda bir çok kulüpte profesyonel olarak futbol oynamış en parlak dönemini ise Fenerbahçe forması altında geçirmiştir. Forvet bölgesinde ve bazı maçlarda da on numara pozisyonunda sahada görev yapmıştır. Türk futbol dünyasında Asker Bülent lakabı ile anılmaktadır. Bir çok kaynakta ve kendi belirttiği üzere baba tarafından aslen Trabzonludur. 

Futbol kariyerine Şekerspor alt yapısında başlayan Bülent Uygun daha sonra Kocaelispor takımına transfer olmuştur. Sırası ile Fenerbahçe, Kocaelispor, Dardanelspor, Trabzonspor, Zonguldakspor, Kilimli Belediyespor, Özsahrayıcedit ve Sivasspor takımlarında forma giymiştir. En son 2004 sezonunda profesyonel futbol kariyerine Anadolu Üsküdar takımı forması ile son vermiştir. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN