Bursa’nın Osmangazi, Nilüfer, Mudanya ve Gemlik ilçelerinde su kesintisi

Bursa’nın Osmangazi, Nilüfer, Mudanya ve Gemlik ilçelerinde su kesintisi

Bursa’da merkez Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinin bazı mahalleleri ile Mudanya ve Gemlik gibi sahil bölgelerinde saat 24.00’a kadar su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (BUSKİ) Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi Sanayi Caddesi Ceylan Plaza önündeki ana isale hattında arıza meydana geldi. BUSKİ’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, arızaya anında müdahale edildiği belirtilerek, “Meydana gelen arıza nedeniyle Nilüfer ilçesinde Ahmet Yesevi, Balat, Doğanköy, Minareliçavuş, Osmangazi ilçesinde Geçit, Nilüferköy, Aksungur, Ahmet Bey, Mudanya ilçesinde Çağrışan, Bademli, Göynüklü, Aydınpınar, Mürsel, Hasköy, Ülküköy, Dedeköy, Güzelyalı’nın tamamı, Hasanbey, Şükrüçavuş, Mütareke, Halitpaşa, Çepni, Akköy, İpekyayla, Yenimahalle, Ömer Bey, Işıklı, Yörükali ve Altıntaş, Gemlik ilçesinde Kurşunlu ve Gencali mahallelerinde saat 24.00’a kadar su kesinti yapılması planlanmaktadır. Arızanın giderilmesini müteakip söz konusu mahallelere su verilmeye başlanacaktır” denildi.

İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN