Uludağ'da sömestr trafiği! 8 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Uludağ'da sömestr trafiği! 8 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Kar kalınlığının 132 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ'da, sömestir tatilini fırsat bilen öğrenciler, aileleri ve günübirlikçilerin akınına uğradı. Tüm gişelerin açık olmasına rağmen tatilini Uludağ'da geçirmek isteyen vatandaşlar, 8 kilometrelik kuyruğa neden oldu.

Türkiye'nin önemli kayak ve kış turizm merkezlerinden Uludağ'da sömestir yoğunluğu yaşandı.

Kar kalınlığının 132 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ'da, sömestir tatilini fırsat bilen öğrenciler, aileleri ve günübirlikçilerin akınına uğradı.

'Oteller Bölgesi'ndeki pistlere akın eden yerli ve yabancı turistler, kayak, snowboard ve çeşitli aktivitelerle eğlenceli saatler geçirdi.

20-01/25/ana-manset-2-1579958899.jpgPistlerde kayak, snowboard ve kızaklarla kaymaya çalışan çocuklar ve aileleri de renkli görüntüler oluşturdu.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Uludağ'a akın eden vatandaşlar Milli Parklar gişelerinde uzun kuyruk oluşturdu. Tüm gişelerin açık olmasına rağmen tatilini Uludağ'da geçirmek isteyen vatandaşlar, 8 kilometrelik kuyruğa neden oldu.

20-01/25/ana-manset-2-1579958831.jpg
Tatil için Hayat'dan Uludağ'a giden Hatun Turan, kayak merkezine ilk defa geldiğini söyledi.

20-01/25/ana-manset-2-1579958858.jpg

Turan, Uludağ'ı çok beğendiğini belirterek, "Sömestir tatili nedeniyle arkadaşımla birlikte geldik. Önce Bursayı gezdik daha sonra Uludağ'a çıktık. Teleferiğe bindik, kahvaltı yaptık şimdi de kayak yapıyoruz. Gelmeyenlere de tavsiye ederim." dedi.

BURSA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN