Bütün yaralar artık hızla iyileşecek

Bütün yaralar artık hızla iyileşecek

Her türlü yarayı hızla iyileştiren doğal krem üreten Prof. Dr. Nizami Duran “Aynı zamanda mikropları öldürüyor, cildi tıpkı bilim kurgu filmlerindeki gibi hızla iyileştiriyor” dedi.

Türk bilim insanı Prof. Dr. Nizami Duran ‘kirli’ veya ‘temiz’ her türlü yarayı hızla iyileştiren doğal krem üretti.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığını yürüten Prof. Dr. Duran şunları kaydetti: “Tedavi grubundaki üreme faktörlerinin kontrol grubuna karşı, bizim uyguladığımız tedavi grubundan alınan örneklerde iyileştirme hızının 2,2 ila 4,5 kat daha yüksek olduğunu gördük. Yani yara iyileşmesi bu kadar hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Aynı zamanda tedavi uyguladığımız gruptan alınan yara örneklerinde de mikroorganizmaların üremediğini, yani mikropları öldürdüğünü, cildi hızla iyileştirdiğini gördük. Tıpkı bilim kurgu filmlerindeki gibi hızla iyileşen yaralar, öyle düşünün. Bizim hedefimiz buydu ve inanılmaz büyük farklar elde ettik.”

Duran, ürünün patent hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek “Bu krem yaşamın her alanında kullanılabilecek. Savaş yaralanmalarından tutun, basit ev kazalarına, çocuğunuz düştü ve vücudunda sıyrıklar oluştu, onun gibi her alanda rahatça kullanabileceğiniz tamamen natürel biyolojik bir ürün” bilgilerini verdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN