Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da başkan Üneş istifa etti!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da başkan Üneş istifa etti!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş istifa ederek görevinden ayrıldı.

İstifa eden başkan Hüseyin Üneş'in yerine Başkan vekili olarak 2’nci başkan Ömer Düzgün göreve devam edecek.
buyuksehir-belediye-erzurumspor-huseyinunes-001.jpg

Hüseyin Üneş kimdir?

Hüseyin Üneş, 1981 yılında dünyaya gelmiştir.

İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul’da devam ettirip üniversite eğitimini İstanbul Maltepe Üniversitesi- İletişim Fakültesinde tamamlamıştır.

Hüseyin Üneş, ticari serüvenine 1998’de 18 yaşında inşaat ve petrol sektöründe faaliyet gösteren Teknosan İnşaat A.Ş yönetim kurulu başkanı olarak başlamış ve 2012’ye kadar bu görevini devam ettirmiştir. 2013 yılında Gölyurt İnşaat Enerji A.Ş’yi kurmuştur. 2014 Kargı Baz Metal A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, 2014 Anatolia Maden A.Ş yönetim kurulu üyeliği, 2017 Pozitif Polimetal Bakır İşletmeleri A.Ş yönetim kurulu başkanlığı görevlerini halen sürdürmektedir.

Spora ve özellikle futbola olan tutkusu onu 2015 yılında Erzurum B.B Spor’da dış ilişkiler sorumlusu sıfatı ile yönetime girmesine sebep olmuştur. Erzurumspor’umuzun son yıllardaki başarısına yönetimde yer alarak katkı sunmaya çalışan Hüseyin Üneş evli ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN