Erzurumspor’un yeni teknik direktörü belli oldu

Erzurumspor’un yeni teknik direktörü belli oldu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kısa bir süre önce göreve gelen teknik direktör Hüseyin Çimşir'in görevine son verildi. Çimşir'in yerine Hikmet Karaman'ın geleceği öğrenildi.

Süper Lig'in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Teknik Direktör Mehmet Özdilek'ten sonra Hüseyin Çimşir ile de yollarını ayırdı. Çıktığı maçların çoğunda takımı yenilen Hüseyin Çimşir'in yerine Hikmet Karaman'ın gelmesi bekleniyuor.

Süper Lig’in 10’uncu haftasında Fraport TAV Antalyaspor’la oynanan ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Mehmet Özdilek’le yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu ayrılığın ardından Hüseyin Çimşir ile anlaşmıştı. BB Erzurumspor, Çimşir yönetiminde çıktığı maçlarda İttifak Holding Konyaspor’a 2-0, Gençlerbirliği’ne 1-0, Atakaş Hatayspor'a 1-0 ve Beşiktaş’a 4-0 mağlup olurken, mavi beyazlı takımla çıktığı Ziraat Türkiye Kupası maçında Esenler Erokspor’u 5-1 yenmeyi başarmıştı. Bu 5 maçın ardından BB Erzurumspor yönetimi, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in görevine son verdi.

huseyincimsir.jpg

OPERASYON YAPACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

İstanbul deplasmanında Beşiktaş karşısında alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından açıklama yapan Çimşir, takımda operasyon yapacağını açıklamıştı. “Bazı oyuncular kendilerini çok farklı pozisyonda sanıyorlar” diyen Çimşir, “Sahada koşmazsanız ve yeteneklerinizi sahaya yansıtamazsınız bu şekilde olmuyor. Biz inananlarla yola devam edeceğiz. Ben raporumu vereceğim, bu tarafı yönetim çözecek. Kulüp menfaatini de düşünmek gerekiyor. Niyeti burada olmayan, kendisini ait hissetmeyen oyuncularla maalesef bu iş olmuyor. Ligin başından bu yana 2 galibiyetimiz var ve bundan sonrası yok. Herkesin şapkayı önüne koyması gerekiyor. İnananlarla yola devam etmek gerekiyor. Raporumu vereceğim, sonrasına bakacağız. Yollamak istediğimiz isimler de var, transfer etek istediğimiz oyuncular da var” açıklamasında bulunmuştu.

22.00’DE GÖREVİNE SON VERİLDİ

Beşiktaş maçı sonrası bugün sabah saatlerinde Erzurum’a dönem mavi beyazlı takımda akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulu, teknik direktör Hüseyin Çimşir’le yollarını ayırma kararı aldı. Yönetim, kararını saat 22.00'de Hüseyin Çimşir'e de iletti.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR HİKMET KARAMAN

Hüseyin Çimşir’le yollarını ayıran BB Erzurumspor'da yönetimin teknik direktör Hikmet Karaman’la anlaştığı öğrenildi. Karaman’ın yarın Erzurum’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN