Çakarlı aracıyla yolunu kestiği sürücüyü 5 yerinden bıçakladı

Çakarlı aracıyla kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesen zanlı, dehşet saçtı. Kendisini videoya kaydeden sürücüye önce tehditler savurdu, sonra 5 yerinden bıçakladı.

Olay İstanbul Hadımköy’de meydana geldi. İddiaya göre aracı ile seyir halinde olan Dadaş Aras, arkadan gelen minibüse yol vermedi. Bunun üzerine çakarlarını açan minibüs sürücüsüM.E.U. Aras’ın önünü keserek araçtan indi.

olanları videoya almaya başlayan Dadaş Aras, yolunun çakarlı araç tarafından kesildiğini dile getirdi. Bu esnada aracın camına gelen diğer sürücü M.E.U. ise tehditler savurmaya başladı. “Polise versen ne olacak” diyen ve çıkışmasını sürdüren sürücü sözlerine “Seni burada öldüreyim mi? Ne istiyorsun” ifadeleri ile devam etti.

İkili arasındaki tartışmanın alevlenmesi üzerine taraflar birbirine küfürler savurmaya başlarken, Aras aracından inerek minübüsü ve araçta bulunan çakarı çekmeye devam etti. Kayıt sona erdikten sonra M.E.U’nun, Aras’ı 5 yerinden bıçakladığı öğrenildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Aras hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler