Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya'nın da Kovid-19 testi pozitif çıktı

Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya'nın da Kovid-19 testi pozitif çıktı

FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya da Kovid-19'a yakalandı: Bu şartlar altında kişinin kendi durumundan bahsetmesi hoş değil. Kendimi bu duruma düşürmek istemem. Lakin küçük bir açıklama yapmaya mecburum.

FOX TV'de Çalar Saat sunan İsmail Küçükkaya, koronavirüse (corona virüs) yakalandığını duyurdu.

Daha önce tedbiren izolasyonda olduğunu açıklayan Küçükkaya, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Aklımız, kalbimiz İzmir’de. Kayıplarımız var, acımız büyük. Kurtarma çalışmaları halen devam ediyor.

"KÜÇÜK BİR AÇIKLAMA YAPMAYA MECBURUM"

Enkaz altında kalanlar için dua ediyoruz. Bu şartlar altında kişinin kendi durumundan bahsetmesi hoş değil. Kendimi bu duruma düşürmek istemem. Lakin küçük bir açıklama yapmaya mecburum. Perşembe günü test yaptırdım ve sonucu beklerken 'tedbiren' izolasyona girdim.

"SEMPTOMLARIM AĞIR SEYRETMİYOR"

Yaptırdığım Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı. Tedavi sürecim evde devam ediyor. Semptomlarım ağır seyretmiyor. Durumum iyi. Teşekkür ederim. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sabır ve metanet dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Daha önce de Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy ile Haber Global'in spikeri Osman Girgin'in koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. 

OSMAN GİRGİN İLE MEHMET AKİF ERSOY DA YAKALANDI

Osman Girgin, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Görünmez bela Kovid-19 bana Azerbaycan’da 'merhaba' dedi. Sonunda tanıştık kendisiyle. Ateş, öksürük, halsizlik ve boğaz ağrısından sonra, gün itibariyle daha iyiyim. Bakü’deki pandemi hastenesinde tedavim başladı. Daha iyi olacağım. Mesajına cevap veremediğim tüm dostlara selam" ifadelerini kullandı. 

Mehmet Akif Ersoy da haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Ersoy "3 gündür ateş, eklem ağrısı, kuru öksürük ve halsizlik şikayetiyle evde yatıyordum. Neticede Kovid-19 pozitif rakamlarına dahil olmuşum. İstirahatteyim, bir süre sonra yeniden görüşmek ümidiyle, muhabbetle..." ifadelerini kullanmıştı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN