İki sunucu koronavirüse yakalandı

İki sunucu koronavirüse yakalandı

Habertürk spikeri Mehmet Akif Ersoy ve Haber Global spikeri Osman Girgin koronavirüse yakalandı.

Yeni tip koronavirüs salgını yayılmaya devam ederken, medya dünyasından da vaka haberleri geldi. Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy ve Haber Global'in spikeri Osman Girgin, koronavirüse yakalandı.

Haber Global ekranlarında izleyiciyle buluşan spiker Osman Girgin, Kovid-19'a yakalandığını duyurdu. Osman Girgin, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

OSMAN GİRGİN AZERBAYCAN'DAYDI

Azerbaycan-Ermenistan çatışmasını takip için Azerbaycan’da olan Osman Girgin, Twitter hesabından hastalığıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Osman Girgin şunları yazdı:

“Görünmez bela Kovid-19 bana Azerbaycan’da ‘merhaba’ dedi. Sonunda tanıştık kendisiyle. Ateş, öksürük, halsizlik ve boğaz ağrısından sonra, gün itibariyle daha iyiyim. Bakü’deki pandemi hastenesinde tedavim başladı. Daha iyi olacağım. Mesajına cevap veremediğim tüm dostlara selam.”

MEHMET AKİF ERSOY DA AÇIKLADI

Habertürk ekranlarında spikerlik ve program moderatörlüğü yapan Mehmet Akif Ersoy da yeni tip koronavirüs illetine yakalandığını bizzat açıkladı. Ersoy, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ersoy, şunları söyledi;

"3 gündür ateş, eklem ağrısı, kuru öksürük ve halsizlik şikayetiyle evde yatıyordum.

Neticede Covid-19 pozitif rakamlarına dahil olmuşum."

İstirahatteyim, bir süre sonra yeniden görüşmek ümidiyle, muhabbetle..."

Geçtiğimiz haftalarda da NTV Cumhurbaşkanlığı muhabiri Serkan Kaya koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. PCR testinin negatif çıktığını söyleyen Kaya, 'Ancak akciğer tomografisi ile covid olduğum kesinlik kazandı' dedi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN