Çalımbay ve Çolak'ın korona testi pozitif çıktı

Çalımbay ve Çolak'ın korona testi pozitif çıktı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve eski futbolcu Tanju Çolak koronavirüse yakalandı. Çalımbay Villarreal maçında takımın başında olamayacağını söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve eski futbolcu Tanju Çolak'ın koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi'nde Villareal ile oynayacakları maç öncesi yapılan COVID-19 testinin pozitif olduğunu açıkladı.

Çalımbay, Twitter'dan yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"TAKIMIN BAŞINDA SAHAYA ÇIKAMAYACAĞIM"

"Karantina sürecim başladığından hem ülkemiz hem de bizim için çok önemli olan bu karşılaşmada takımımın başında sahaya çıkamayacağımı üzülerek belirtmek isterim. Teknik kadroma ve oyuncularıma güveniyorum. Sizlerin de desteğiyle maçı en iyi şekilde bitireceğiz. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum."

Eski futbolcu Tanju Çolak da koronavirüs testinin pozitif çıktığını Instagram hesabından açıkladı.

Çolak, ateş ve halisizlik nedeniyle gittiği hastanede yaptırdığı test sonucunun pozitif çıktığını duyururken sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.

SAKARYASPOR'DA 10 FUTBOLCU POZİTİF

Öte yandan Sakaryaspor'da 10 futbolcunun koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Elazığspor maçı öncesi takıma Kovid-19 testi yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, 10 futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığı belirtilerek, "11 futbolcumuz ise temaslı görüldüğü için izolasyon süreci başlamıştır. Toplamda 21 futbolcumuz karantinaya alınmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN