Sakaryaspor'da 10 futbolcu Kovid-19'a yakalandı

Sakaryaspor'da 10 futbolcu Kovid-19'a yakalandı

Sakaryaspor'da 10 futbolcu Kovid-19'a yakalandı, toplamda 21 kişinin karantina altında olduğu duyuruldu.

Sakaryaspor'da 10 futbolcunun koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Elazığspor maçı öncesi takıma Kovid-19 testi yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, 10 futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığı belirtilerek, "11 futbolcumuz ise temaslı görüldüğü için izolasyon süreci başlamıştır. Toplamda 21 futbolcumuz karantinaya alınmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

SİVASSPOR'DA DA 'KORONA' PANİĞİ

Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'da da 2 futbolcu ile teknik heyetten 2 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Villarreal maçı öncesi A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize ve destek ekibimize dün kulüp tesislerimizde yapılan Kovid-19 PCR testi sonuçlanmış olup 2 sporcumuzun ve teknik heyetten 2 kişinin test sonucu pozitif çıkmıştır" denildi.

Açıklamada "Dört ismin de izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine, ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır" ifadesi aktarıldı. 

FUTBOLDA 'KORONA' ALARMI

Dün Muğlaspor'da da teknik heyet, idari personel ve futbolcudan oluşan  4 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. 

Bergama Belediyespor'da da koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu sayısı 17'ye yükselmişti. 

Teknik direktör Kamil Behram Üstün, yaptığı açıklamada, Bayrampaşa maçı öncesinde yapılan testlerde 4 futbolcularının Kovid-19 testinin pozitif çıktığını söylemişti. 

"13 FUTBOLCUMUZUN TESTİ POZİTİF"

Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşması için bir kez daha test yapıldığını kaydeden Üstün, "13 futbolcumuzun daha testi pozitif çıktı. İzolasyon süreci başlatılan futbolcuların tedavilerine başlandı. Kendilerine geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kocaelispor'da da koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcu sayısı 17'ye yükselmiş, Anagold 24 Erzincanspor ve Hekimoğlu Trabzon maçları ertelenmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN