Can Dündar'ın radyo ve internet sitesi erişime kapatıldı

Can Dündar'ın radyo ve internet sitesi erişime kapatıldı

Hakkında yakalama kararı bulunan firari gazeteci Can Dündar’ın internetten yayın yapan radyosu ve internet sitesi RTÜK’ün şikayetiyle mahkeme tarafından erişime kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre, internet üzerinden yayın yapan radyo ve televizyonların düzenlenmesi ve denetlenmesi görevinin RTÜK’e verilmesiyle İzleme ve Değerlendirme Dairesi’nde kurulan özel ekip kaçak yayınları takibe aldı.

İNTERNET SİTESİ VE RADYO KAPATILDI

Yapılan takip sonucunda hakkında yakalama kararı bulunan firari gazeteci Can Dündar’ın yayın yönetmeni olduğu tespit edilen “ozguruz20.org” sitesi kapatıldı. Sitede "#ÖZGÜRÜZ Radyo" ismi altında canlı ve bir yayın akış çizelgesine bağlı olarak kaçak yayın yapıldığını tespit reden RTÜK konuyu mahkemeye taşıdı. Yapılan incelemeden sonra mahkeme ilgili radyo yayınının durdurulmasına karar vererek internet sitesine erişim engeli getirildi.

Can Dündar’ın “Gizli belge ve bilgileri açıklamak" ve "gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla temin etme" suçlarından yargılaması ise devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN