Cani mühendis sevgililer gününde eşini öldürdü

Samsun'da yine bir kadın cinayeti faciası yaşandı. Mühendis olduğu öğrenilen bir kişi 2 çocuk annesi eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü. Oğuz Kağan E.'nin eşine daha önce şiddet uyguladığı ve bu sebeple tedbir kararlarının olduğu öğrenildi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan mühendis Oğuz Kağan E, tartıştığı eşi  Mihrican E.'yi boğazından bıçaklayarak öldürdü. Öldürülen kadının bir süredir işsiz olduğu, memleketinden getirdiği salçaları pazarda sattığı öğrenildi.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Selimiye Sokak No: 6'da bulunan 4 katlı apartmanın 4. katında meydana geldi. İddiaya göre, mühendis olduğu öğrenilen Oğuz Kağan E. (50), 2 çocuk annesi karısı Mihrican Ekmenci'yi (46) evlerinde boğazından bıçaklayarak öldürdü. Dedesinin yanında bulunan 17 yaşındaki oğlunun yanına giden Oğuz Kağan E. annesini bıçakladığını söyledi. Olay polise haber verildi. Katil zanlısı koca, polis tarafından gözaltına alındı. Eve giden polis ekipleri Mihrican Ekmenci'nin cesedi ile karşılaştı.

Cinayet zanlısı kocanın zaman zaman eşine şiddet uyguladığı ve bu yüzden daha önce de eşine yaklaşmama tedbir kararları da olduğu ve tedbir kararı kalkınca birlikte kaldıkları ileri sürüldü. Mihrican Ekmenci'nin cesedi polis ve savcının olayı yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

samsun-kadincinayeti-jpgr.jpg

KOMŞULARI OLAN MUHTAR OLAYI ANLATTI

Olayı meydana geldiği apartmanda oturan Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı, "En üst kat komşumdu. Kendisiyle görüşüyorduk. Çok iyi bir insandı. Halk eğitimde muhasebe bilgisayar kurslarında hocalık yapıyordu. Pahdemiden dolayı kurslar açılmadığından kendisi pazarda Kahramanmaraş'tan annesinin gönderdiği salçaları satıyordu. Eşi de bildiğim kadarıyla elektrik elektronik mühendisiydi. Çok üzgünüz" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

samsun-kadincinayeti-jpg2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN