İstanbul'da kadın cinayeti! Önce rehin aldı sonra katletti

İstanbul'da kadın cinayeti! Önce rehin aldı sonra katletti

Türkiye'de giderek artan kadın cinayetlerinin adresi bu sefer İstanbul oldu. Tartıştığı eşini oğluyla birlikte rehin alan Adnan Soysal isimli erkek, eşini bıçakladıktan sonra bileklerini kesti. Kadın hayatını kaybetti, zanlı ise hastaneye kaldırıldı.

İddiaya Adnan ve Hatice Soysal çifti henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma bir anda büyüyünce Adnan Soysal, Hatice Soysal ve 16 yaşındaki oğlunu odaya kilitleyerek tehdit etmeye başladı.

KAÇAN ÇOCUK POLİSE HABER VERDİ

Çiftin oğlu yaşanan arbedede fırsatını bularak dışarı kaçmayı başardı. Dışarı çıkan çocuk hemen polisi aradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adnan Soysal kapıyı arkadan kilitlediği için polisler eve giremedi. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye merdiveni ile üçüncü katın balkonuna çıkan polis, balkondan eve girdi.

sultanbeylide-karisini-once-rehin-aldi-sonra-oldurdugenis-haber-9240-dhaphoto1.jpg

EŞİNİ ÖLDÜRÜP BİLEKLERİNİ KESTİ

Ancak içeri giren polis korkunç manzara ile karşılaştı. Polis, Adnan Soysal'ı karısı Hatice Soysal'ı bıçakladıktan sonra kendi bileklerini de kesmiş halde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Hatice Soysal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı zanlı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

sultanbeylide-karisini-once-rehin-aldi-sonra-oldurdugenis-haber-9240-dhaphoto6.jpg

Hayatını kaybeden Hatice Soysal'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN