Canlı yayında kan donduran ifadeler: Sonu Özgecen Aslan gibi olacak

Sosyal medya platformu TikTok'ta Merlin Samirşah isimli bir kişi bir kadını yakmakla ve kafasını kesmekle tehdit etti. Canlı yayında açık açık cinayet işleyeceğini söyleyen kişinin "Özgecan Aslan gibi olacak onun sonu" sözü dikkat çekti.

Sosyal medyada canlı yayın yapan Merlin Samirşah isimli kişi bir kadını açık açık yakmakla tehdit etti.

Şule Çet Dayanışma Platformu, TikTok'tan, Merlin Semirşah'ın bir kadını tehdit ederek "Özgecan Aslan gibi olacak onun sonu" dediği videoyu paylaştı. 

Videoda söz konusu kişi, kılıç göstererek "Onu buldurup tecavüz ettirip, kafasını kestirip atacağım göle" ifadelerini kullandı. 

Şule Çet Dayanışma Plaftormu'ndan yapılan paylaşımda da, "Bu bir ihbardır. İlgili kurumların hemen harekete geçmesini istiyoruz! TikTok'ta bir kadına tecavüz edip yakarak öldüreceğini rahatlıkla söylüyor. Hatta Özgecan Aslan gibi olacak sonu diyor" notu düşüldü.

NE OLMUŞTU?

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, 11 Şubat 2015'te tecavüz girişimine direndiği için bir minibüste öldürülmüştü.

Aslan'ın yanmış bedeni 12 Şubat 2015 günü suçu beraberindeki iki kişiyle işlediğini itiraf eden minibüsün şoförü Suphi Altındöken'in jandarma ekiplerini olay yerine götürmesi ile bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN