Celtic maçında kırmızı kart gören Diego Ribas hakkında soruşturma

Celtic maçında kırmızı kart gören Diego Ribas hakkında soruşturma

Fenerbahçe - Celtic maçında Norveçli futbolcu Johansen'e kasti tekme atarak kırmızı kartla oyun dışında kalan Diego, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında Celtic karşısında kırmızı kart gören Diego Ribas hakkında soruşturma açıldı.

Sporx'in haberine göre UEFA Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklamada karşılaşmanın 67. dakikasında rakibine attığı tekme sonucu kırmızı kart gören Brezilyalı yıldız için şiddetli davranıştan soruşturma açıldı. Diego Ribas hakkındaki kararın 16 Aralık Çarşamba günü açıklanacağı belirtildi.

Fenerbahçe ve Celtic'e de soruşturma

Aynı maçta yaşanan tribün olayları için Fenerbahçe ve Celtic hakkında da soruşturma açıldığı açıklandı. Ülker Stadyumu'ndaki merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle Fenerbahçe hakkında, tribüne meşale sokulup yakılması ve 5'ten fazla sarı kart görme nedeniyle de Celtic hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Diego'nun durumu dışındaki dosyalar, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından 18 Şubat 2016'da düzenlenecek toplantıda ele alınacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN