Cemal Enginyurt hasta yatağından seslendi: Koronavirüs bana bulaşmaz demeyin

Cemal Enginyurt hasta yatağından seslendi: Koronavirüs bana bulaşmaz demeyin

Koronavirüse yakalanan Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, tedavi gördüğü hastaneden bir video paylaşarak vatandaşları uyardı, 'Bana bulaşmaz demeyin' dedi.

İki gün önce yeni tip koronavirüse (Kovd-19) yakalandığını açıklayan Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden bir video yayımladı. 

Sosyal medya hesabından, 'Ankara Şehir Hastanesi'nden selamlar' diyerek paylaştığı videosunda hasta yatağından vatandaşlara seslenen Enginyurt, "Değerli dostlar, Kovid-19 yani koronavirüs belası bütün dünyada yayılıyor. 'Bana bulaşmaz demeyin'. Ben de 'Bana bulaşmaz' diyenlerdendim ama koronavirüs bana, eşime, oğluma, danışmanıma bulaşarak her yere bulaşabileceğini gösteren lanet bir illettir" diyerek şu ifadeleri kaydetti:

"Bu yüzden dikkatli olalım. '3 kişiyle konuşuyorsak 1 kişiyle konuşalım, 3 yere gideceksek 1 yere gidelim' diyen Sağlık Bakanı'nın sözüne dikkat edelim. Koronavirüs büyük bir tehlike. Bunu ortadan kaldırmanın yolu hijyen, maske, mesafe. Bu kurallara uyalım. İnşallah bu belayı hep birlikte atlatacağız. Sağlık Bakanı'mız başta olmak üzere doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Koronavirüs mücadelesini yapan sağlıkçılarımızı, sağlığımızı siyasete alet etmeyelim. Mücadele gerçekten en ciddi şekilde veriliyor. Allah sağlık çalışanlarımızdan razı olsun. Herkesi dikkatli, duyarlı olmaya davet ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN