Kovid-19'a yakalanan CHP'li belediye başkanı Rıza Akpolat hastaneye kaldırıldı

Kovid-19'a yakalanan CHP'li belediye başkanı Rıza Akpolat hastaneye kaldırıldı

Kovid-19'a yakalanan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, hastaneye kaldırıldı. 29 Ekim'i sosyal medya hesabından kutlayan Akpolat, mesajında tedavisi süreci ile ilgili de bilgi verdi: Tedavi sürecim hastanede devam ediyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, koronavirüs tedavisi ile ilgili son bilgileri sosyal medyadan duyurdu. 

Twitter'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Akpolat şunları kaydetti: 

"Tedavi sürecim hastanede devam ediyor. Arayan soran, geçmiş olsun mesajlarını ve dualarını ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. İyileşeceğiz. Cumhuriyet Bayramımızı yeniden meydanlarda hep birlikte kutlayacağımız sağlıklı günler gelecek. Sonsuza dek #YaşasınCumhuriyet"

NE OLMUŞTU?

24 Ekim'de Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Haberi Twitter'dan duyuran Akpolat "Değerli komşularım, aldığımız tüm önlemlere rağmen virüsle ben de tanıştım. Son yaptırdığım Kovid-19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi, ailemle birlikte karantinadayız. En kısa zamanda bunu aşıp yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Aynı gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da koronavirüse yakalanmıştı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları yazmıştı: "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN