AK Partili Tülay Kaynarca koronavirüse yakalandı

AK Partili Tülay Kaynarca koronavirüse yakalandı

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın koronavirüs testi pozitif çıktı. Kaynarca tedavisinin evde yapılacağını söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Twitter’dan koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımla koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı. Evde izole altına alındığını duyuran Kaynarca, testinin pozitif çıktığını açıkladığı paylaşımında, "Bir süredir hastanede tedavi gören eşim Yavuz Kaynarca’nın bugün itibariyle Covid-19 testi negatif çıktı. Antikor oluşumu ise bizi çok mutlu etti. An itibariyle de taburcu oldu. Elhamdülillah. Eşim ve oğullarımdaki rahatsızlık nedeniyle yeniden test oldum. Yapılan en son Covid-19 testim ise pozitif çıktı. Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum. Eşimin yoğun bakım sürecinde desteğini, sevgisini ve dualarını esirgemeyen tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Tüm hastalara Allah’tan (c.c) şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.

ENGİNYURT DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Bugün bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Enginyurt "Dualarınızı esirgemeyin" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN