Cenk Tosun'un paylaşımı heyecanlandırdı: Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız

Cenk Tosun'un paylaşımı heyecanlandırdı: Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ilerleyen Beşiktaş, eski futbolcusu Cenk Tosun ile her konuda anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşma sonrası Cenk Tosun'dan Siyah-beyazlı taraftarı heyecanlandıran bir paylaşım geldi: "Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız?"

Beşiktaş, eski futbolcusu Cenk Tosun'u sezon sonuna kadar kiralayacak. Everton'la anlaşma yapan Kartal'ın Cenk Tosun'u bugün imza atmak için İstanbul'a geliyor.

Beşiktaş'ın Everton'dan kadrosuna kattığı Cenk Tosun, İngiltere'den özel uçakla gelecek. Cenk Tosun, 23.45'te İstanbul'da olacak.

İngiltere'den özel uçakla gelecek olan Tosun, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne inecek. İngiltere'den geldiği için bir süre karantinada kalacak yıldız futbolcu, karantina sürecinin ardından takıma dahil olacak.

Cenk Tosun sezonun ikinci devresinde Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyecek. A Milli oyuncu için kiralama bedeli ödenmeyecek.

Bu sezon Everton'da 7 maça çıkan milli futbolcu 1 gol attı. Cenk Tosun, 2018 Ocak ayında 22,5 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'tan Everton'a transfer olmuştu.

"YENİDEN TARİH YAZMAYA HAZIR MIYIZ?"

Milli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Beşiktaş'ın şampiyonluk kupasını elinde olduğu bir fotoğraf koyarak, "Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız?" notunu düştü.

Cenk'in paylaşımının altına binlerce yorum yapılırdı. Yorumların çoğunda "Hoş geldin Tosun Paşa" yazdığı görüldü.

İşte Cenk Tosun'un Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran o paylaşımı...

 

.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN