İrfan Can Kahveci'nin yeni takımı belli oluyor

İrfan Can Kahveci'nin yeni takımı belli oluyor

Süper Lig'de ara transfer döneminin bitmesine saatler kala Başakşehir'de yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci bilmecesi nihayete eriyor.

Hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe'nin ısrarla istediği İrfan Can Kahveci için her iki kulüp de Başakşehir yönetimine resmi olarak tekliflerini iletti. İrfan Can Kahveci'yi iki takımın da çok istediğini belirten turuncu-lacivertli kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray ve Fenerbahçe'den gelecek final tekliflerini beklemeye başladı.

Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci için önerdiği 10 milyon euro + Deniz Türüç ve 1 milyon euro şampiyonluk bonusunu değerlendirmeye alan Başakşehir, Galatasaray'ın son teklifini de değerlendirmek istiyor.

GALATASARAY'IN EMRE AKBABA TEKLİFİ KABUL GÖRMEDİ

İrfan Can Kahveci için ilk görüşmeyi gerçekleştiren Galatasaray, 6 milyon euro + Emre Akbaba ve bir sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifinde bulundu. Fakat yeni teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşen Başakşehir yönetimi Emre Akbaba ismini reddetti ve Emre Kılınç-Martin Linnes ikilisini istedi.

Fatih Terim'in İrfan Can Kahveci konusunda çok net konuşması ve 'ne olursa olsun geri adım atılmaması gerek' ifadelerini kullanması Cengiz yönetimini bu transferde tüm şartları zorlamaya itiyor.

FENERBAHÇE'DE EMRE BELÖZOĞLU FAKTÖRÜ

Son rakamı bekleyen Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Fenerbahçe kanadında görüşmeleri yürüten isim ise Sportif Direktör Emre Belözoğlu. Başkan Ali Koç ile birlikte Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'na giderek ilk teması kuran Belözoğlu, eski kulübü ile olan sıkı ilişkileri nedeniyle transferde 1 numaralı aktör.

Fenerbahçe'nin teklifinin az farkla Galatasaray'dan fazla olduğu öğrenilirken İrfan Can Kahveci'nin isteğinin de transferde etkili olabileceği konuşuluyor. 1 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 17.00'de sona erecek ara transfer döneminde kıran kırana süren pazarlıkların nereye varacağı ve İrfan Can'ın ligin ikinci yarısında hangi formayı giyeceği merakla bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN