Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı KPSS tercih tarihleri belli oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı KPSS tercih tarihleri belli oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı ne zaman, merak ediliyor. KPSS 2021/5 tercih kılavuzuna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na personel alımı için tercihler 15 Nisan 2021 günü başladı. 21 Nisan 2021'de sona erecek tercih işlemleri ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr web sitesinden yapılacak. İşte, KPSS tercihleri başvuru sayfası...

KPSS 2021/5 tercih kılavuzu ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na 47 personel alınacak. Bakanlığın sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI KPSS TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınması (KPSS-2021/5) duyurusu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlandı.

Adaylar tercihlerini, 15-21 Nisan 2021 tarihleri arasında ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabilecek.

Tercih işlemleri, 21 Nisan 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

KPSS 2021/5 TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI MI?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı tercihleri, KPSS-2021/5 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI KPSS TERCİH EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN