CHP, erken seçim çağrısını yineledi: Bahaneler değil sandık istiyoruz

CHP, erken seçim çağrısını yineledi: Bahaneler değil sandık istiyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Türkiye'de erken seçime ihtiyaç olduğunu belirterek "Önümüze engeller, bahaneler, sorunlar değil; sandık getirilmesini istiyoruz" açıklaması yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, partisinin Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Karabük teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, CHP olarak sahada çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 

"SÜREÇ İYİ YÖNETİLEMİYOR"

Koronavirüs nedeniyle zor bir süreç yaşandığını vurgulayan Salıcı, Türkiye'de sürecin iyi yönetilemediğini, birçok sektörün ve kişinin sıkıntı yaşadığını belirtti. 

Asgari ücret konusunda da eleştirilerde bulunan Salıcı, iktidarın, CHP'li belediyelerin hizmetlerini engellediğini de dile getirdi. 

"ÖNÜMÜZE SANDIK GETİRİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Salıcı, Türkiye'de erken seçime ihtiyaç olduğunu dile getirerek, "Önümüze engeller, bahaneler, sorunlar değil; sandık getirilmesini istiyoruz. Sandık getirilsin, erken seçim yapılsın; Türkiye bu ağır hasarlı hükümetten, iktidardan bir an önce kurtulsun" diye konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN