CHP'de kritik gelişme! Kılıçdaroğlu, mektupla gündem olan 3 isimle bir araya geldi

CHP'de kritik gelişme! Kılıçdaroğlu, mektupla gündem olan 3 isimle bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine mektup yazan ve Muharrem İnce'nin kuracağı partide yer alacağı iddia edilen 3 vekil ile görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içindeki bazı konuları yazdıkları mektupla eleştiren İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Hüseyin Avni Aksoy ile Yalova Milletvekili Özcan Özel'i Meclis'teki makamında kabul etti.

İSTİFA İDDİASI YALANLANDI 

Kılıçdaroğlu'nun partiden ayrılacağı öne sürülen 3 vekil ile TBMM'deki makamında görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü.

İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, görüşmenin ardından, 'istifa edecek misiniz' sorusuna 'hayır' diyerek, görüşmeye ilişkin şunları söyledi:

Daha önce partimizin iktidara gelebilmesi için söylediğimiz şeyler vardı mektupta, görüş ve önerilerimizi burada kendisiyle bizzat görüştük, ifade ettik o kadar. 

Üç milletvekilinin, CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yakın olduğu iddia edilmişti. 

NE YAŞANDI?  

Kendilerine ’29 Ekim Gücü’ adını veren üç milletvekili, kaleme aldıkları mektubu parti genel merkezine sunmuştu. Mektupta; 10 Aralık Hareketi’nin CHP’yi ele geçirdiği iddia edilerek, partinin HDP’yle ittifak kurmasına ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le yakınlaşmasına itiraz edilmişti. 

Bunun üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, üç isimle bir araya gelme kararı almıştı. 

KILIÇDAROĞLU: CHP’DE GENEL BAŞKAN’A MEKTUP YAZILMAZ

Kemal Kılıçdaroğlu geçen hafta katıldığı bir toplantı sonrası kendisine yazılan mektupla ilgili soruya şu yanıtı vermişti:

CHP’de Genel Başkan’a mektup yazılmaz. Randevu alınır, gelinir, konuşulur. Kim arzu ediyorsa telefonu açar, randevuyu ister, gelir otururuz konuşuruz. Sorunları varsa dinler, çözeriz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN