CHP'li vekil koronavirüse yakalandı

CHP'li vekil koronavirüse yakalandı

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık koronavirüse yakalandı. Aydınlık'ın tedavisi bir süre hastanede yapılacak.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Aydınlık, genel sağlık durumunun iyi olduğunu, tedavisinin hastanede devam edeceğini açıkladı.

Aydınlık'ın açıklaması şu şekilde: "Değerli dostlarım, değerli hemşehrilerim gerekli görüldüğü için yapılan Covid-19 testimin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayım. Genel sağlık durumum iyi, tedavim bir süre hastanede devam edecek. Dualarınızı eksik etmeyin. En derin sevgi ve saygılarımla."

BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU

Öte yandan koronavirüs tanısıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kritik sürecinin devam ettiği, son 24 saat içinde olumsuz bir gelişme olmadığı da bildirildi.

CHP’li Böcek, 17 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu. Özel hastanede takibi yapılan Başkan Böcek, durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle solunum sıkıntısı yaşayan Böcek'e, daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusuna delik açılması) uygulanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN