Çin’de koronavirüs paniği! 14 bin kişi karantinaya alındı

Çin’de havalimanında çalışan bir kişide koronavirüs rastlamasının ardından yaklaşık 14 bin kişi aynı anda karantinaya alındı.

Çin'in Şangay kentinde bulunan Pudong Uluslararası Havalimanı'nda kargo bölümünde çalışan bir kişide koronavirüs tespit edilince tüm havalimanı karantinaya alındı.

Havalimanından çıkışları yasaklayan yetkililer, burada bulunan yaklaşık 14 bin kişiye test yapmak amacı ile otopark alanına yönlendirdi. 

Havalimanına gelen her yolcuya korona testi yapılırken, test alanına itilen çok sayıda kişinin görüntüleri ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Görüntülerde vatandaşların çoğunun test alanında çıkmak istediği ve yetkililerin vatandaşları engelledikleri görüldü.

BİRÇOK KRİTİK NOKTA KAPATILDI 

39 yaşındaki havalimanı çalışanın eşinin de Covid-19'a yakalandığı ve Shanghai Pudong Hastanesinde hemşire olduğu aktarıldı.

Hastane, günlük ayakta tedavi ve acil servisleri askıya alırken, çiftin çocuklarının gittiği okul ise kapatılarak uzaktan eğitime geçti.

Havalimanın ardından Şangay'da bulunan Güney Demiryolu İstasyonu'nda kapatıldığı iddia edildi.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN