Cani adam eski eşi ile iki kızını öldürdü

Erzurum’da bir aile faciası yaşandı. Raci Aslan, boşandığı eski eşi ve iki kızını öldürdükten sonra cadde ortasında intihar etmek istedi. Özel Harekat polisi tarafından elinden vurulan Aslan hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'de kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Erzurum’da çocuklarını görmek için boşandığı eski eşi Gülçin Karabıyık'ın evine giden Raci Aslan, iki oğlunun ekmek almaya gitmesini fırsat bilerek eşine ve kız çocuklarına kurşun yağrdırdı.

Cani adamının birden fazla Gülçin Karabıyık ve 17 yaşındaki kızı Cansu Aslan olay yerinde, 23 yaşındaki kızı Burçin Aslan da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

esinive-kzilarinioldurdu.jpg

KARDEŞLERİNİ ANNELERİNİ KANLAR İÇİNDE GÖRDÜ

Ekmek aldıkları fırından dönen Emre Can Aslan ve Ferdi Aslan evde anne ve kız kardeşinin cesetleriyle karşılaştı. Babalarının ise silahla evden kaçtığını gören çocuklar durumu polise bildirdi.

Cinayet silahıyla birlikte Gölbaşı Mahallesi’ne giden katil zanlısının yolunu Özel Harekat polisleri kesti.

racaslan.jpg

ÖZEL HAREKET POLİSİ ELİNDEN VURDU

Kafasına silah dayayıp intihar edeceğini söyleyen Raci Aslan sağa sola ateş etmeye başlayınca bir Özel Harekat polisi tarafından elinde vuruldu. Yaralanan Aslan hastaneye kaldırıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN