CNN International'dan yine provokasyon: Türkiye Kürt sivilleri bombalıyor

CNN International'dan yine provokasyon: Türkiye Kürt sivilleri bombalıyor

TSK'nın terör örgütü YPD/YPG'ye yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı, uluslararası medyada büyük yankı uyandırırken, CNN International, "Türkiye, Suriye'deki Kürtleri bombalıyor" başlığıyla skandal bir haber yayınladı.

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı ile sınır hattını terörden temizlenmesinin ardından ikini kez Suriye'de operasyon için düğmeye basdı. Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD'ye 'Zeytin Dalı Harekatı akşam saatlerinde başladı.

CNN International, Afrin operasyonu başladıktan kısa süre sonra "Türkiye, Suriye'deki Kürtleri bombalamaya başladı" başlığıyla bir haber yayınladı.

Terör örgütü PKK/PYD'ye yönelik operasyonu, sivillere yapılmış gibi gösteren CNN International, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında aynı skandallara imza atmıştı.

18-01/20/son-dakika-afrin-harekati-dunyada-ilk-haber-turk-jetleri-vuruyor-10662891.jpg

TERÖRİSTLERİ SİVİL GİBİ GÖSTERDİLER

TSK'dan çarpıcı Afrin operasyonu açıklaması yaptı. TSK, "PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ, vurulan teröristleri sivilmiş gibi göstermeye çalışıyor" dedi.

İngiliz basınından BBC ise Türkiye'nin Zeytin Dalı operasyonuna ilişkin haberleri manşetten duyurdu. 'Türk savaş uçakları saldırıyor' diyen BBC, Suriye'nin kuzeyinde yeni bir cephe açıldığını belirtti.

WASHİNGTON POST: MİLİTANLARA OPERASYON

ABD merkezli Washington Post gazetesi, internet sitesinde "Türkiye ABD'nin desteklediği YPG militanlarına karşı hava saldırısı başlattı" diyerek operasyonu duyurdu.

Alman Deutsche Welle'nin başlığı 'Afrin'e 'Zeytin Dalı' başladı' oldu. Haberi manşetten okuyucularına aktaran Al Jazeera English, 'Afrin harekatı başladı, Türk jetleri YPG mevzilerini vuruyor' başlığını kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN