Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle değiştirildi

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle değiştirildi

Resmi Gazete'de yayımlanan 'Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' sosyal medyada gündeme oturdu.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi sosyal medyada gündem oldu.

Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yalçın Karatepe'nin Türkiye'deki yönetim sistemini eleştirmek için Twitter hesabından yaptığı paylaşım da sosyal medya kullanıcıları tarafından da pek çok kez paylaşıldı. 

"TÜRKİYE'NİN YÖNETİM MODELİ"

Yalçın Karatepe Resmi Gazete'yi paylaştığı görselin altına şu notu yazdı: "Türkiye’nin yönetim modeli nedir diye soranlara bugünkü resmî gazeteyi gösterebiliriz. Ben, Şahsım ve Kendim”

 

 

Resmi Gazete'de ise şu ifade vardı: 

"Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi."

2d5d9ea6700ccf6f13a9a190c300886b.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN