Darbeci Tuğgeneral Timurcan Ermiş: Fethullahçılar yaptı, bundan eminim - Son dakika darbe haberleri

Darbeci Tuğgeneral Timurcan Ermiş: Fethullahçılar yaptı, bundan eminim - Son dakika darbe haberleri

Paralel Yapı'nın darbe girişimine katılan Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Timurcan Ermiş savcılık ifadesine Karar.com ulaştı.

ÖZEL HABER: HİLAL ÖZTÜRK

Paralel İhanet Şebekesi'nin darbe girişimine katılan Konya Jandara Bölge Komutanı Timurcan Ermiş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada ifade verdi. Darbe girişiminden önceden haberdar olmadığını savunan Ermiş, "Sonradan katıldım. Pişman oldum ama geç kaldım. Darbe girişimini Fethullahçı Terör Örgütü yaptı. Bundan eminim. Ancak kim organize etti isim isim bilmiyorum" dedi.

Ermiş Konya 3’üncü Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz ile birlikte gözaltına alınmıştı. 

Ermiş'in Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi'yi gözaltına alan paşa olduğu ortaya çıkmıştı.

Uyarı: Karar.com'da yer alan haber ve diğer metinler, kaynak gösterilse dahi izinsiz ve linksiz kullanılamaz. Kullanlar hakkında yasal işlem yapılır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN