Davutoğlu: Bu Kemal Mustafa Kemal'i bilmez

Davutoğlu: Bu Kemal 
Mustafa Kemal'i bilmez

Başbakan Ahmet Davutoğlu Tekirdağ'da seçmenlere seslendi. Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Davutoğlu, "Bu Kemal Mustafa Kemal'i de Namık Kemal'i de bilmez" dedi.

[Karar]

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Tekirdağ mitinginde konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Ahmet Davutoğlu, "Şimdi bir Kemal daha çıktı. Bu Kemal ne Yahya Kemal'i bilir ne Mustafa Kemal'i ne de Namık Kemal'i bilir." dedi. Ak Parti'nin 2023 hedefini hatırlatan Başbakan Davutoğlu, ikinci yarının başladığı değerlendirmesini yaptı.

Geçen 12 yıl boyunca olağanüstü hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Davutoğlu, 2023 yılına daha büyük hedeflerle yürüdüklerini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini notere onaylattığını hatırlatan Başbakan, "Bizim notere ihtiyacımız yok biz söz verdiğimizde bunu mutlaka gerçekleştiririz. Bizim farkımız bu." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN