"Darbeye karşı durmayanlara ders verelim mi?"

"Darbeye karşı durmayanlara ders verelim mi?"

Başbakan Davutoğlu Çanakkale mitinginde yaptığı konuşmada, "Çanakkale Devlet Hastanesine Fatih Rüştü Zorlu ismini vererek 27 Mayıs'a darbe diyemeyenlere bir ders verelim mi" diye seslendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale'nin büyün millete ait bir şehir olduğunu belirterek, "Bu millete aşık olan her fert Türk Çanakkalelidir" dedi.

Muhalefet partilerinin Türkiye'nin her tarafına gidemediğini söyleyen Davutoğlu, Türkiye'nin her tarafında al bayrağı dalgalandıran tek partinin AK Parti olduğunu iddia etti.

Başbkan Ahmet Davutoğlu salla geçilen boğaza şimdi köprü yaptıklarını hatırlatarak, "Tarihimizin merkezi olan Çanakkale, ulaşımın da ekonominin de siyasetin de merkezi olacak inşallah" dedi.

Başbakan Davutoğlu, "MHP, her zaman bölücülere ve HDP'ye karşı olduğunu söyler ama, MHP'li biri çıktı, 'HDP barajı aşarsa işimize yarar' diyor. Oyunu görüyorsunuz değil mi?" dedi.

Davutoğlu, "Çanakkale Devlet Hastanesine Fatih Rüştü Zorlu ismini vererek, 27 Mayıs darbesinin karşısında durmayanlara, 27 Mayıs'a darbe diyemeyen Kılıçdaroğlu'na, darbe zamanında biz yoktuk diyerek kaçamak cevap veren MHP'ye ve örgütlerle kol kola girmiş HDP'ye, bir ders verelim mi?" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN