Davutoğlu: Önemli olan barış sürecidir

Davutoğlu: Önemli olan 
barış sürecidir

Başbakan Davutoğlu partisinin Tunceli'de düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, "Önemli olan barışın tesisidir. "Kim ne yaparsa yapsın çözüm sürecini devam ettireceğiz" açıklamasında bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tunceli'de sağlık konusunda gelinen noktayı anlatarak, Tuncelili vatandaşların hastaneyle ilgili olarak merkakını gidererek, "Eski hastane ağız ve diş sağlığı merkezi olarak Tuncelilere hizmet etmeye devam edecek inşallah" dedi.

"Önemli olan barış sürecidir"

Çözüm süreci hususundaki kararlılıklarını dile getiren Davutoğlu, önemli olanın barış ve çözüm süreci olduğunun altınız çizerek, "Kim ne yaparsa yapsın çözüm sürecini devam ettireceğiz. Anaların gözyaşı dökmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Dersimspor'u unutmadı

"Dersimspor'u da bu arada tebrik ediyorum" diyen Davutoğlu, BAL Ligi'nden çıkan Dersimspor'un başarısını sürdürmesi için de elimizden geleni yapacağız" taahhütünde bulundu

Tunceli'ye doğalgaz müjdesi

Tunceli'de süren doğalgaz hat çalışmaları hakkında bilgi veren Başbakan Davutoğlu, "2016'da doğalgaz Tunceli'ye gelmiş olacak inşallah. Bunu da burada ilan ediyorum" müjdesini verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN